درباره سعید کردی زاده

بخشی از فعالیت‌های آموزشی سعید کردی زاده به شرح زیر است:

  • نویسنده کتاب‌های “برنر توربین گازی V94.2”، “آنالیز روغن توربین” و “آنالیز ارتعاشات”
    اجرای بیش از ۲۰۰۰۰ نفر ساعت سخنرانی و کارگاه آموزشی در صنایع بزرگ کشور
  • نگارش بیش از ۱۰۰مقاله آموزشی
    سخن‌رانی در دانشگاه‌های بزرگ کشور (دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و …)
  • عضو هیأت تحریریه مجلات معتبر از جمله “نگهداری و تعمیرات در صنایع سیمان، معدن، فولاد” و “نگهداری و تعمیرات در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی”
  • برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد در صنایع بزرگ و نیروگاه­های مختلف کشور از جمله «نیروگاه سیکل ترکیبی زواره»، «شرکت تولید آب و برق قشم»، «نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه»، «نیروگاه سیکل ترکیبی چادرملو»، «نیروگاه متمرکز پارس جنوبی عسلویه»، «نیروگاه سیکل ترکیبی غرب کارون»، «نیروگاه سیکل ترکیبی آبادان»، «نیروگاه سیکل ترکیبی قشم»، «نیروگاه سیکل ترکیبی سمنگان»و «نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان»و «نیروگاه کلاسF هنگام بندرعباس» ..

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


Facebook


Twitter


Youtube


Linkedin


Instagram


Aparat

داستان وب سایت

به دلیل علاقه زیاد به مبحث Condition Monitoring and Fault Diagnosis و همزمان با نوشتن پایان نامه کارشناسی ارشد وارد بازار کار ایران شدم و فعالیت رسمی و حرفه ای خودم را در زمینه Condition Monitoring and Fault Diagnosis آغاز کردم و به همین علت با مشکلات صنایع مختلف از نزدیک روبرو شدم. این آشنایی باعث شد که بتونم به صورت عملی و واقعی از مشکلات ماشین های مختلف را به کمک Vibration Analysis و oil analysis شناسایی نمایم.

در طول این سال‌ها همواره با مشکلات اساسی برای یافتن منابع معتبر آموزشی مواجه بودم. به عبارت دیگر کمبود منابع آموزشی به زبان فارسی، فرایند یادگیری Vibration Analysis و oil analysis را بسیار سخت و زمان بر میکرد. همچنین طی چندین سال فعالیت حرفه‌ای در صنعت متوجه شدم، متخصصان توانمندی در سراسر کشور  درس‌آموخته‌ها و اطلاعات ارزشمندی داشتند و از مهارت و استراتژی‌های بسیار کارآمدی در Condition Monitoring and Fault Diagnosis برخودار بودند؛ با ­این­ حال اکثر آن‌ها، از دستاوردهای یکدیگر اطلاعی نداشتند.

لذا تصمیم گرفتم که یک فضای آنلاین ایجاد نمایم تا با دسترسی آسان، همگانی و همیشگی به دانش تخصصی و دستاوردهای این متخصصان، این منابع دانشی اشترک گذاری، هم‌افزایی و تشریک‌مساعی گردد و متخصاصان بتوانند ارتباط مؤثری با همدیگر برقرار کرده و بهترین و جدیدترین تجربیات خودشان را با هم به اشتراک بگذارند. به همین خاطر در سال ۲۰۱۵ این مهم محقق شد و ماحصل چندین سال فعالیت حرفه ای در صنایع مختلف کشور عزیزمان پشتوانه راه‌‌اندازی وب‌‌سایت به آدرس www.kordizade.com گردید.